nursemaa_1 zhlkse benimki 22 haftalık hareketleri hissediyorum biraz kramplarim çok oluyor senin hamilelik nasıl gidiyor mide yanması felann varmı 😁
ebrudefnee zhlkse bende yarın tam 22 haftalık oluyorum 2. Trimesterin başında ağrılarım vardı ama şuan yok çok şükür rahat geçiyor ara ara geliyor ama çok nadir bebekte daha aktif artık her gün hissediyorum hareketlerini
mervekalkann zhlkse 22+5 iz biz de ben 17+5 den beri çok net hissediyorum hareketleri 🫠 ağrı yatakta dönerken hafif kasıklarım ve karnım sızlıyor anlık sonra geçiyor haricen ağrım vs yok karnım da küçük zaten pek çıkmadı ilk gebelik. 2 kilo aldım.
zhlkse nursemaa_1 Ben yeni hareketleri hissetmeye başladım kız kramplarım yok şimdilik mide yanmam da başlamadı henüz 😂
zhlkse mervekalkann 2.gebelik mi? Ben neden hissetmiyorum aktif bir şekilde ilk olmasına yordum ben ama ben 7 kilo aldım 🤷🏼♀️
mervekalkann zhlkse hayır ilk gebelik. Plasentanız önde olabilir mi? O zaman da bebek hareketlerini geç hissedebilirsiniz.
zhlkse mervekalkann bilmiyorum olabilir belkide dediğin gibidir ön taraftadır o yüzden hissetmiyorumdur
hgem Merhaba ben 23. Haftadayim. Bebek hareketleri 2 gündür azaldı bu normal mi? Geçmiş haftalarda daha çok hareket ediyordu.