Bende doğurdumm 38+4 de planlı spinal sezeryan yaptım 11 martta ve şuan hastane odasından yazıyorum hemen sizlerlede paylaşmak istiyorum 🥹🥹 dün sabah saat 8 de ameliyathaneye indik o kadar güzel bir ekip karşıladı ki beni ayaklarım ve ellerim titriyordu sakinleştirmeye çalıştılar herkes yardımcı olmaya çalıştı daha sonra kedi gibi duruşta durmamı istediler belden iğne vurdular acı eşiğim hiç yoktur benim ama inanın damar yolunu açarken daha çok acıtmışlardı , ayaklarım uyuşmayacak sandım benimle sürekli konuşuyorlardı neler yapıyorsun kendinden bahset gibi sorular sorup dikkatimi dağıtmaya çalışıyorlardı ama ayaklarım titremese bile ellerim titriyordu , o sırada eşimin gelmesiyle karnımda çok yoğun bi baskı hissettim ve oğlumu gösterdiler ondan sonra çocuk doktorumuz oğlumu eşimi alıp ameliyattan çıktılar daha sonra müzik eşliğinde baskıları hissediyordum mide bulantım olduğunu söyledim hemen iğneyaptılar ve bi ara o kadar hiç bir şey hissetmiyordum ki beni böyle bıraktılar diye düşünmeye başlamıştım😂😂 odama çıkardılar oğlumu verdiler her şey o kadar güzeldi ki 2.gün olmama rağmen her işimi kendim yaptım sürekli yürüyüş yaptım evet ilk seferde hiç yüreyemeyecekmişim gibi hissediyordum ama bugün duşumuda aldım gazımıda çıkardım her şey çok güzeldi , ben bu zamana kadar gözümde korkutmuşum o kadar kötü hikayeler okumuştum ki doğurmadan hastaneden kaçmayı bile düşünmüştüm 😂😂😂😂