AuraMomB Perla_ evet kendi haline bırakmak gerekiyor. 🙏🏻 ben çok pimpirikli olurdum bu konuda ama ne kadar pimpirikli olursak başımızı o kadar ağrıtıyor
cerendorukk Bende dün tahlil verdim kültür temizdi ama enfeksiyon çıkmış sadece bende yanma falan olmuyor ama aşır kasık ağrısı ve acı var bacağıma doğru zor yürüyorum sizlerde de böyle bi durum ağrı varmı?
AuraMomB cerendorukk bende de oluyor çocuk idrar kesene baskı yapıyorsa onun ağrısından oluyordur. Gebelik haricinde var mıydı böyle bir durum
cerendorukk AuraMomB çikolata kistlerim vardı hep regl olduğumda oluyordu bazen ama bu kadar fazla değil sol kasığım feci şu an bacağım çekiliyor doktor direkt idrar bakalım dedi bende şaşırdım öyle diyince ne alaka diye kimsede de duymamıştım enfeksiyondan ağrı
elifayvaz1 Ben de de var ve ilaç yazdılar antibiyotik doktor monural yazmış ama muadili üromisin verdiler çok ikilemde kaldım bir zararı olur mu sizce 14 haftalık hamilryim
AuraMomB 3oglanannnesi aşırı şaşırdım. Halbuki hiçbir doktor genital bölgede hamilelikte uçucu yağ kullanımı önermez
3oglanannnesi AuraMomB ben özellikle sordum direk sıkmıyorsun ama çamaşıra sıkmıyorsun kuruyana kadar bekle ben o şekilde kullanıyorum faydası nı gördüm
oznursena enfeksiyon gerçekten hamilelikte çok zor 8 haftalıktım yakalandım hastanede yattım şuan 25 haftalığım yine yakalandım Crp hep yüksek doktor kontrolü olmadan bir şey kullanılmamalı bence risk oluşturabilşyor bebek için