dlk4416 Merhaba ben 4 aşılamadan sonra bu ay normal yolla hamile kaldığımı öğrendim sat 2 şubat pcos olduğum için geç döllenme olduğunu düşünüyorum 6 mart:82 8 mart:229 10 mart:608 12 mart:1660 Sizce artışlarım nasıl keseyi ve bebeği ne zaman görebilirim 🥹
bsr18_ dlk4416 benim son adet tarihim 7 şubattı bugun kan verdim 1600 çıkmış değer 4+5 oluyorum. Doktorum hiç ultrason bakmadı daha çok minik 2 hafta sonra gel dedi. Bende çok rahatladım esasen. Burada okuyorum erkenden gidip vajinal ultrason baktıran oluyor daha nokta kadar bişey hepimiz merak ediyoruz ama en az 6. Haftaya kadar beklemeliyiz bence. Bu arada sizide tebrik ederim çok mutlu oldum adınıza🥰
htcbebek dlk4416 benim de aşağı yukarı sizinle aynı çarşamba günü gittim kese gözükmedi doktor ragim duvarı kalınlaşmaya başlamış cuma gel dedi
dlk4416 Emos-1 şuan siirtteyim gezmeye geldiğimde öğrendim pazartesi uçağım var ankaraya döneceğim devlete çarşamba günü randevu aldım umarım görünür karından 🥹🫠
dlk4416 bsr18_ ben de 5+3 günlük oldum bugün ama sanırım 1 haftalık bi geç döllenme oldu bugün girdim ultrasona ama kese görünmedi alttan da baktırmak istemedim ama bana da rahmin kalınlaşmaya başlamış dedi progesteron baktı yarın ona göre düşük önleyici yazacak çünkü daha önce bi kalp durmam düşüğüm var umarım sorunsuz geçer süreç ikimiz içinde de bende sizi çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun 🥹🫠❤️🫶🏻
dlk4416 htcbebek bende bugün gittim aynen rahim kalınlaşmış dedi beta ve progesteron baktı yarın çıkacak progesteron sonucu ona göre düşüm önleyici başlayacak hayırlı uğurlu olsun sizede umarım sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almak nasip olur 🥹❤️
cemrebstan merhaba kızlar öncelikle hepimize hayırlı olsun. benimde son adet tarihim 6 şubattı ama döngülerim 30 31 gün civarı olduğu için şu an kaç hafta ve gün net değil. uygulamaya göre 4+6 gözüküyor. Doktorum keseyi gördü çok şükür ama çok küçük dedi haftaya tekrar gideceğiz inşallah 🧿🥰
dlk4416 cemrebstan gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsunn beta artışlarınız nasıldı benim bugün karından kese görülmedi o yüzden 18 indr tekrar gideceğim 🥹
cemrebstan dlk4416 ben çok erken öğrendim 9 mart beklenen adet tarihiydi 2 Mart : 10 4 Mart : 42 6 Mart : 201 11 Mart : 2500 şeklindeydi 💖
dlk4416 cemrebstan ay maşşallahh sizinde çok güzel artmış benim geç döllenme oldu o yüzden görünmüyor sanırsam inşallah haftaya görünür sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🥹❤️
cemrebstan dlk4416 Amin inşallah sizde🧿 , benimde zaten kese çok çok silik gözüktü hatta doktor geç döllenme de olabilir çok sık gördüğümüz bir durum dedi. Doktorlar keseye 5 buçuk hatta 6. haftada bakılmasının daha uygun olduğunu söylüyor o yüzden hiç canınızı sıkmayın ben inanıyorum ki bir daha ki gidişinizde içiniz rahatlayacak ❤️❤️❤️
dlk4416 cemrebstan inşallah inşallah hatta çarşamba günü gittiğimde sadece kan değerlerime hormonlarıma baktırmak istiyorum aslında 24-25 i gibi gidip bebeği kalp atışını Allah nasip ederse aynı zamanda eşimle birlikte görmek istiyorum çok bekledik çünkü ama bakalım hayırlısı artık 🥹