eskisi Doktor dün akıntım fazla olduğu için fitil vermişti araştırdım fitilden sonra akıntı artabilir diyordu ama bugün o kadar su gibi geldi ki kaç kere iç çamaşırı pijama değiştirdim ama hala geliyor acaba suyum mu geliyor yoksa fitilden dolayı mı yaşayan oldu mu yardımcı olur musunuz 🙏🏼
orhismommmmmm eskisi canım seni yanlış yönlendirmeyelim akıntı deriz su çıkar Allah korusun senin acile gitmen lazım su falansa Allah korusun sıkıntı Olabılır
esraezerr eskisi kaç haftalık canım burada bir arkadaş yazmış, benim de doktorum aynısını söylemişti 5-6 çamaşır değiştirtecek kadar geliyorsa ıslaklık ve kokusuzsa mutlaka gel diye siz de bir görünün bence
rumeysa_d doktorum akıntı su ayrımı yapabilmem için dedi ki, günde 6-7 kere çamaşır değiştirecek kadar ıslanıyorsa o su sızıntısıdır. yine de yanlış yönlendirme olmasın siz tedbir amaçlı bir gidin doktora içiniz rahat eder en azından
orhismommmmmm eskisi ayyy ciddi misin iyiki gitmişsin rabbim sağ sağlım kucağına aldırmayı nasip etsin
eskisi ysmnsen sızdırıyordu ama iç çamaşırımdan dış pijamaya kadar geçiyordu 4 kere falan üst değiştim bi saat içinde
eskisi esraezerr dün gece doğum yaptım suni sancı ile başlandı dayanılmaz oldu devlet hastanesinde dayanamacak olunca dedim eşime özele gidelim beni sezeryan ne yapıyorlarsa onu yapsınlar derken özelde suda normal doğum yaptım ama o suyum mu akıntı mı derken suyumun geldiği günden beri suni alıyordum artık gücüm enerjim bitmişti çok şükür geçti gitti darısı tüm hamile annele 🥰🙏🏼