biriciginannesi Ne alemdesiniz bebeğiniz boyu kilosu kaç nasıl gidiyor yemek uyku vs hazırlıklar başladı mi
makbule2025 biriciginannesi 25+6 dayım ama ultrason olcumu 26+6 bebiş 1 kg olmuş dün kontrolüm vardı biraz iri bir bebek çok asıgıda hissediyorum bazen zorluyor 😌 2. Gebeliğim ilki çok rahat geçmiş onu fark ettim her bebek farklıymış ☺️
biriciginannesi makbule2025 maşallah maşallah ne yiyorsun yada dikkat ettiğin neler var bende 25+2 yım 700 gram 29 cm dedi doktorum suyu biraz az haftaya yine gidecem 3 gebelik her gebeliğin dediğiniz gibi farklı yönleri var😄
makbule2025 biriciginannesi kuru kayısı kuru üzüm badem ceviz günlük mutlaka bunları tüketiyorum süt ürünleri peynir kefir muz ara öğünlerde bunlar onun harici ekstra bişi yapmıyorum ilk gebeliğimde 25 kg almıştım bunda da aynısı olmasın diye açıkçası dikkat ediyorum ☺️ sadece canım inanılmaz çikolata çekiyor bir ona engel olamadım 😁
biriciginannesi Kuru kaysi yiyemiyorum yaaa yediğim gibi afedersin tuvalete çıkıyorum 😄 ama onun dışında yumurta kefir kuruyemiş elimden geldikçe dikkat etmeye çalışıyorum diğer iki bebeğim 3200.3400 doğdu bakalım bu kaç doğacak