[silindi] Dilaraclkalav aşkım kimsenin içini bulandırmak istemem ama rahmani değilmiş. Sebebini şu an hatırlamıyorum instagramda halid emre arslan var o söylemişti. Ben yıllardır takip ediyorum. Saygı duyuyorum yani kendisine. Bazen soru cevap yapıyor istersen orda sor sebebini
melisasak35 Ayla53 ilk rüyamda doktorum kız dedi 2 gün sonra 2.ci rüyamı gördüm evde tek başına bi çocuk doğuruyordum hemen özel bölgesine baktım cinsiyeti erkekti baya yüzünü falan gördüm ne çıkacak şansımıza bakalım daha cinsiyet öğrenmedik
huliss Ayla53 hep erkek hissediyordum, rüyamda da hep erkek gördüm. Etrafımdaki herkes de erkek diyordu, eşim hariç. Doktor da ilk erkeğe benzetti ama sonradan öğrendik ki kızmış. İyi ki bizi seçmiş prensesimiz 🙏🏻🩷
elizanisra Ayla53 ilk gebeliğimde hep kız hissetim öyle de oldu şimdikinde rüya gördüm ve doğru çıktı
merve_tp Usgye girmeden bir gece önce ruyamda usgye girdiğimi ve cinsiyeti kız dediğini gördüm doktorun. Aşırı kız hissediyorum bir de. Usgye baktığında doktor cinsiyeti görebiliyor musun dedi dedim anlamıyorum ama kız gibi. Sonra erkek dedi çıkıntı var. Ardından dddim ki hocam testis gibi durmuyor bana orası pipi gibi gelmddi. Yeniden baktı kız gördü. Ama Salı detaylıda netleşecek
2bebisannesyim Ayla53 oğlumda rruyada kız gördüm 9 haftada babaannem oğlun olacak demişti ben kız hissediyordum 12 haftada ogrendim ki erkek simdj yine ruyada kız gördüm erkek his ediyorum sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama hep bi kız annesi olmayı istiyorum belki odur rüyalarıma giriyor benim his de rüya da tutmadı
Ayla53 2bebisannesyim kiminin tersi çıkıyor işte ben bu bamılegıgımdr bır erkek bir kız gördüm onun içşn arada sayılıyorum ama ilk erkek hissettim
2bebisannesyim [silindi] öyle miymiş ilk defa duyuyorum oğlumda Muhammed Ali ismini gördüm ama Muhammed ismi çok ağır belki taşıyamaz diye Ali ismini kullandım