mcansum Gebe olup piercing kullanan ve malum genişlemeden dolayı yırtık yaşayan var mı ? Şuan napacagımı bülmiyorum resmen ve şoktayım
Kbrarsln mcansum çıkartmadın mı hamile olunca deliği büyük ise karnın da büyüdüyse yırtılması normal 😅
mcansum Kbrarsln hamile piercingi kullanıyorum gerilme ile alakalı 😞 gobek deliğimin cukuru da gitti gerildi oralarıda acıyor
mcansum Yalinn8 o cubuk kısmı düşün tam ortası mercimek tanesi kadar yırtılmıs ortadan piercing cubugu gorunuyor sarkamasından cekindiğimden cıkarmamstım şimdide napcm blmiyorum
Yalinn8 Ozgesahin dogum yapali 6 gun oldu, simdi tekrar baktim da gobek inince normale döner, sadece gerilmis cunku
Yalinn8 mcansum ben direkt cikardim ogrendigimde, bence cikar bikac gun bant falan yapistir,sıkintı olmasin daha da buyiceksin, anladim dedigin yeri derin incelmis iste orda
mcansum Kbrarsln krem kullanıyorum ama yırtılmayı görünce yıkıldım resmen catlak bekliyodum ama yırtılma beklemiyodum ondan sanırım cıkardım da piercingi zaten 😥
mcansum Burcubby böle olacagını düşünmemiştim sorunsuz atlatanlar da var hiç aklma gelmedi dediğim gbi catlak olur diye beklıyodum bnu beklemıyodm 😞 şimdi inşllaah vücuduma enfeksiyon yayılmamstr dıyorm
mcansum Kbrarsln cıkarttım zaten gpzumde kalmadı sarmasın diyedi derdim smdi enfeksiyon yayılms olabilirms 😞
Reykzy mcansum enfeksiyon mu oldu iltihap falan mı var herhangi bir yaranda olabilir korkma doktoruna danışıp antibiyotikli krem al sür hergün ilk delindiğinde nasıl oldugunu hatırla bişey olmaz rahat ol idrar yolu enfeksiyonuda geçirdim bişey olmadı
DlstM mcansum bnde deldircktm ama gebelik düşünnce vazgçtm artık doğurunca inşAllah kısmetse çok istyrm 😂😂😂