aysegul1y Kızlar merhaba. Benim gibi olan var mı? Dün iki tane erken gebelik testi yaptım ikisi de pozitif. Bugün muayeneye geldim. Kese göründü. Planlı bir gebelik değildi. Ne hissedeceğimi bilmiyorum
Gmoli aysegul1y ay sağlıkla kucağınıza alık bırbırine en yakın arkadaş olacaklar çok zor ama geçiyor hepsi siz de biliyorsunuz 🥹
Gmoli aysegul1y biraz özel bir soru olacak ama birkaç kere mi korunmasız ilişkiye girdiniz yoksa tek seferde mi böyle oldu hemen ben de yeni doğum yaptım da ondan merak ediyorum
ARYa143 aysegul1y hayırlı olsun canım Allah bağışlasın 🥰 ben de 2.ye hamileyim 8+2 olduk, kızım şu an 20 aylık 🥲😍
aysegul1y Gmoli inşallah çok teşekkür ederim. Bir kaç sene zor olacak ama daha sonra çok kolay oluyor diyorlar genelde umarım her şey iyi ilerler çok sağolun🌸
aysegul1y Gmoli şöyle söyleyebilirim geri çekilme yöntemi kullanıyorduk ama tabiki bu bir korunma yöntemi değil hatta ilişki sıklığımız çok az olmasına rağmen böyle olması da cabası.) yumurtlama dönemine denk gelmiş olmalı.
aysegul1y ARYa143 sizinki biraz daha biyümüş:’) sizin de hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah teşekkür ediyorum 🙏🏻🌸
ARYa143 aysegul1y Allah razı olsun🤗 hepsi birer mucize aslında bize verilmiş hediye ve emanetler, o sebeple her daim mutlu olmaya bakın 😍 zaman hemen hemen geçiyor zaten bi bakmışsınız yarın doğmuş 🤭😅