myangelson kahvesever__ aynen canım hem bende dinlenirim biraz gorkemden çok yoruluyorum gerçekten. Memlekete gidince herkes sevme derdinde oluyor bana uyuma ve yemek yeme zamanı geliyor sıra 😂😂😂
2bebisannesyim kahvesever__ ben baklava acacam her sene acıyorum yine acacam sarma lahana sarması da yaparım böreği de kahvaltıya düşünüyorum bide sutlac ama onda tam karar veremedim
Selim_Alparslan kahvesever__ Sorma kuzum ya hastayiz birde usutmusuz cok fenaa.🥹 Zaten durmuyordu iyice durmuyor simdi 😔 inşallah bayrama kadar iyileşiriz
myangelson kahvesever__ biraz düzenimiz sasiyor eve dönünce sıkıntı oluyor ama olsun 20 günün tadını çıkartayım 😅
2bebisannesyim kahvesever__ mis gibi tek sorun gurbetteyim gelen olmayacağını billr billr hazırlık yapacam biraz zoruma gidiyor ama yapacam
merylii_ kahvesever__ en sevdiğim en sevdiğimmmmmm🤣 haberi yok sürpriz yapacağız da bilemedim şimdi haber versem de sevdiklerim hazırlansa mı kiiii🤣
lala_666 kahvesever__ Azərbaycan baklavası şekerburma var birde onlardan yapıcam bizim yöresel tatlılar☺️😍 bakalım o zamana kadar hərşeyimi hazır etdim rahat tatlım yapıp oturup ayın sonunu bekliycem sezeryan için,☺️🫠