handekarahan Kızlar bebişiniz için kullanıp memnun kaldığınız temiz içerikli deterjan, şampuan, sabun, leke çıkarıcı vs. öneriniz nedir?🧴🫧
cokkasmabeabi handekarahan şampuan ecowell, deterjan bingo oxjyen yasemin kokulu toz deterjan, leke çıkarıcı yine bingo oxjyen klorsuz çamaşır suyu
bbaskal handekarahan ben şampuan mustela kullandım sonra daline geçtim deterjan da hala durunun granül toz deterjanını kullanıyorum
minnosss58 handekarahan uni baby aldım hem yumuşatici hem sıvı deterjan henüz dogurmadim ama bebeğin kıyafetlerini hep onlarla yıkadım memnunum yumuşacık hala kıyafetler ☺️
handekarahan cokkasmabeabi Bingo bebekler için kullanıyor mu? Kimyasal koku içermemesi öneriliyor hep merak ettim
handekarahan bbaskal duru granülden memnun musun peki🤗 lekeler çıkıyor mu kullandığın programa göre de değişir tabi ama
cokkasmabeabi handekarahan hipoalerjenik toz deterjan bu farklı, egzamali kızıma kullanıyorum ben aylardır sorun yaşamadım
cokkasmabeabi handekarahan çamaşır suyunu diyorsanız o zaten klorsuz. Kaka lekesine falan döküp makineye atıyorum soldurmuyor renklileri, lekeyi de çıkarıyor
bbaskal handekarahan evet gayet güzel sonuç alıyorum lekeler de şöyle unibaby nin sprey leke çıkarıcısı var bende çok bir leke varsa zaten önde onu sıkıyorum tertemiz oluyor deterjan konusunda takıntım var benim temiz içerikli kokusu vs de güzel memnunum baya 1 buçuk yıldır kızımın kıyafetlerini onunla yıkıyorum yine ikinci bebişte de ondan devam