istkizannesi Kızlar tecrübe etmiş hanımlar daha doğrusu,30+5 iz 12 kilo aldım çok moralim bozuluyo. Son 8 haftada daha mı çok alırım kilo gerçekten:(
Elvn istkizannesi bnde 31+2 13 kilo aldm canm ayni durumdayiz takma kafana verrz sonra dogurdktn snra verileblyrms emzrme donmnde
Doga_deniz istkizannesi 31+1 13 kilo aldım bi de şişmeye başladım bu aralar ama yapacak bi şey yok doğumdan sonra vericez mecbur 🤷🏻♀️ Ben de doğuma kadar 20yi falan görürüm diye korkuyorum valla inşallah o kadar olmaz 🤦🏻♀️
EliffCandan istkizannesi hamilelikte 30 kg alan var üzme kendini muhtemel en fazla 15 alırsın ki buda normal😉
Gebeyimm istkizannesi bende 80 le kaldım ama şuan 86 yım şeker olduğu için diyet yaptım .moralini bozma beterin beteri var yediklerine dikkat edersen bişey olmaz sebze salata yoğurt süt ağırlıklı beslen bebekler onlarla kilo alıyor sende çok almamış olursun
istkizannesi Elvn Allahtan önü yaz canım hafif yeme hareket etme şansımız olur diye seviniyorum:( ama 15 ten fazla almasam bari diyodum hep,gidişat pek iyi görünmüyor 20 olmasa bari
Elvn istkizannesi nasip cnm bebisimz saglikli olsn da kilo verilir bnde takiyidm kiloyu kfya ama artk takmyorm cunku dogumda zatn 5 6 kilosu gdyoms emzrrknde veriliyoms bol su icilirse sutunde bol oluyoms verrz yani cnm
istkizannesi Elvn ayyy inşallah canım benim. Ben 60 kiloydum evlendiğimde. Bide oralara düşmek var tabi. Doğum öncesine dönebilsem bile:(
EliffCandan istkizannesi ikiz mi bekliyosun korkma çünkü doğumdan sonra hepsi gidecek ki ikiz bekliyosan az bile almışsın kuzum