jalepone eslem2121 olsun olsun daha var benim evim çok kalabalık değil öyle sabahtan akşama camlar kapılar ve koltuk silmeyi saymazsan biter bir günlük dip bucak girsen de 😄
eslem2121 demirrleydi_ bnmki müdür aşk eskiden müdür yardımcısıydı müdürü gitti şuan geçici olarak müdürlük yapıyor
eslem2121 busrabaskal ayyy bacım boşver sen doğur büyüyğnce yaparsın bilmezmiyim benim kızımda da aynıydı durum 🥺
eslem2121 kartanesi___ görümcemlere giderim annemlere gitmeyi istiyorum öyle günü birlik ama bakalım aşk
eslem2121 vanilya_kokusu_ ayy ya kız bide daha bu kışta böyle susuzluk varsa yazı düşünemiyorum Mardin’e bayılıyor bi ara geldik
beautiful_ eslem2121 yok evli ramazan başında gelip yardım etti gitti diğer görümcem 14 yaşında kalkıp bir bardak su alamıyor kendine
ikiprensesannesi___ eslem2121 ben artık saldım ister yapsın ister yapmasın mutfak bulaşık dolu onları yıkıyayım Allâh kerim’dir toplu temizliğe de 🥲kendimi banyoya atsam bir gün boyunca yıkansam kimse rahatsız etmese oğlum da uyusa bayram temizliği kadar şart yani, 😂😂
eslem2121 Deleted33000 görümceklerde çektiğimiz nedir bacım bugün myffağı halletsem üzerimden yük kalkacakta bakalım 😂
Deleted33000 eslem2121 ay bana zararı yok ama çok itici biri ya benimki akrabaları bile sevmez onu pek o denli yani 😂😂 mutfak evde en zoru ya ora temizse bütün ev temizdir dimi😂😂