melegim91 eslem2121 Sen bensin 🤣🤣 Aynı şeyleri düşünüyorum aslında gelecekte kimse yok çok detaylı yapmasamda olur diyorum ama evde bi bayram havası da olsun diyorum 😆
melegim91 eslem2121 Evet canım tüm telaş o yüzden aslında yoksa eskisi gibi kalabalık bayramlar yaşamıyoruz
eslem2121 betulmommy ayy şimdi nasılsın bacım iyisindir inşallah hamile değilim ben foşur foşur yapıyorum düşsemde hemen toparlanıp😂
kurkmantosuzmadonna eslem2121 günlük temizliği bile zor yapıyorum şu sıralar. Bayram temizliği bayramda yaparım eşim evdeyken. 😂 Gurbette olduğumuz için kimse gelip gitmez evde oluruz.
eslem2121 Deleted33000 ayy bi o eksikti bacım valla bende yatak odası çocuk odası banyoyu hallettim koridorunda mutfak balkon salon kaldı🥺
Deleted33000 eslem2121 yaa sen baya hafifletmişsin kız bugün migrenim tuttu parol attım ama hala var o ağrı bugün daha bişey yapamam gibi ama pazar da gorumcek geliyormuş 😑😑😑
eslem2121 asil15 aşk valla bugün aklımdaydın nasılsın bebişö nasıl gidiyor herşey yolunda mı aklım sende😘😘
vanilya_kokusu_ eslem2121 zıkkım** kö*ü mardin😂 yemin ediyorum kafayı yicem temizligimi son güne bıraktım yarın gelmese delirecem perdelerjmib hepsi yıkanması lazım nevresimlerim camlar silinecek kapılar 😭
eslem2121 onal7 kocama yalvardım ama ev temiz boya yapmam dip Osmanlı tokadını yapıştıracaktım ama seviyorum bacım napayım 😂
onal7 eslem2121 ahhahaha bende evin yarısını boyatabiliyorum🤣🤣🤣 yapcak bsey yok hepsi aynı tas aynı hamam ödmdm
prensesannesi246 eslem2121 🤣 inanın buhar makinesi bile yağı çözemedi hala her sildiğinde bezim yağdan sapsarı oluyor 🥲
eslem2121 demirrleydi_ bende öyle dedim bacım ama eşim dün tayinimizi istiyemiypruz yeni bir yasamı ne çıkmış dört yıldır aynı yerde görev yapıyor 5 yıl daha olması lazımmış artık yıl mı ne öyle bişey 🥺
demirrleydi_ eslem2121 aa her gün farklı yasa çıkıyor eşinin görevi ne kuzum Gerçi bizimde daha tam belli değil bayram için gelicez işte ondan sonra iş durumuna göre bakıcaz
28nisan eslem2121 yok Allah razı olsun hiç biseyi bana yaptırmamaya çalışıyor hatta o yaparken ben yatıp dinleniyorum ihtiyacı olduğunda soru sormak için geliyo yanima 😅