2prensesannesiiii bademli_puding 😅😅😅😅 bak yorumlara ne güzel sohbet ediyoruz tatlış tatlış işte ne gerek var kaosa 😁 2 kızım var mutlu mutlu büyüyorlar 3. düşünüyoruz diğer meyvenin de tadına bakmak istiyorum bu çok insani bi düşünce yani her halukarda takdir allahın tabiki 🫠
morgil 2prensesannesiiii evet ilk hamileliğimd ekız çıkmıştı kız oldu . bu hamileliğimde erkek çıktı doktor kız diyor 😆
bademli_puding 2prensesannesiiii aynen öyle valla benimde iki çocuğum var bir kızım bir oğlum üçe gebeyim şimdi bir tarafım kızım için kız olsun istiyor bir tarafım da oğlum için erkek bakalım kazanan kim olacak😂
[silindi] 2prensesannesiiii bacım aynı durumdayım erkek olursa bu sefer güzel olurdu iki kız çocuktan sonra
2prensesannesiiii bademli_puding ayyy yaaa bide öyle sıkıntı var dimi 🥰 allah size bağışlasın 🥰🙏🏻 sağlıcakla gelsin 3. mucizenizde 🥰🙏🏻
suphandurusu 15 haftalık olduk pazartesi kontrolüm var inşallah cinsiyeti öğrenirim devlet hastaneleri kaç haftalıkken söylüyor bilen varmi
2prensesannesiiii seher_3590 yaaa 🥰🌸 iki bacı çok güzel şuan bıcır bıcır oynuyorlar bahtları güzel olsun inşallah ama büyük kızım bana abi istiyom ben deyip duruyor 😅😅 🤭
bademli_puding 2prensesannesiiii aminn çok teşekkür ederim sende inşallah en kısa zamanda bir oğluşun olur kucağına alırsın sağsağlim🥰🥰
seher_3590 2prensesannesiiii aynı cinsiyet güzel oluyor ben en başından beri kızıma kız kardeş istedim zaten kizimda aynı şekilde paylaşımları daha fazla oluyor ve ömür boyu yoldaş olacaklar birbirlerine🫠🥰sizin kuzucuklarada maşallah hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar
[silindi] 2prensesannesiiii evet bugün 18 haftalık olduk.çini bilmemde iki cinsiyet tahminci sayfa bana kız dedi,16. hafta da doktor erkeğe benziyor dedi bayramdan sonraki gün detaylı ultrasonum var orda netleşecek inşallah.