ecemkoksal 27 haftalık hamileyim ve geceleri bebiş hareketler etmeden benle uyuyor 🤣 gece hareketlenmeleri için erken mi yoksa bebiş uykuya düşkün mü 😬 böyle olanlar var mı
kvsronlerr ecemkoksal benimde öyle gece hiç hareketine uyanmadım 29.haftadayım ama diğer herkese bakıyorum bebek hareketinden uyuyamıyorlar anlamadım 😅
Sonyaazz ecemkoksal uyuduğu zaman yok benim bebisin özgürlüğünü ilan etmiş durumda hiç durmuyor gece gündüz beni zor günler bekliyor gibi hissediyorum 🤣🤣🤦🏻♀️
bebitonunannesii 25 haftalıgım bebiş hareketlerını genelde sag ve sol taraflarımda alt karnımda gobek delıgı etrafında hıssedıyorum kızlar sızde oylemı tahım agzı kısalıgım var o yuzden alttamı acaba benımkı
Scaner bebitonunannesii bence normal olabilir çünkü bende o zamanlar aşağı kısımlarda ve göbek deliği hizasında sol tarafta hissederdim. Zaten o haftalar hareketler düzensiz oluyor ve çok sert olmuyor. Doktorunuz da aksi bir şey demedi ise normal bir durum olabilir. Şu an 30 haftadayım hareketler güçlendi ve düzene girdi
bebitonunannesii Bugun ozellıkle alt karnım sert bebek toplanmıs ama hareketlerı ıyı ayaga kalkınca oyle baskı yapıyorkı hemen tuvalete gıdıyorum