Sevdalinka_30 Turgutbebek canım ben 32+0 da bebeğim 44 cm 2.200 gr dı 4 gün önce gittiğim deki değerleri bu 🙈 çok mu?
dml33 Sevdalinka_30 onden gidiyo falan dedimi doktor bende 30da gitmistm 1700du 1 hafta onden gidiyo dedi doktor sekerden kaynakli sanirim yoksa dogru duzgun yemiorm 😊tontis olurlar bizimkilerde
ferdaasaf Sevdalinka_30 bende 31 haftalıgım 2110 kilosu 45 santim boyu adet tarihimi net bilmiyorum ama doktorum bebegin haftasına göre büyük dedi sekerden şüpelendi yaptırdım temiz cıktı sizin doktorunuz yorum yapmadımı
Nuraydiyebiri dml33 benüm de 30da 10 gün öndeydi 1750demişti kilosu için. 32de gittiğimde haftasında görünüyordu. Kilosuna da 2000 civarı dedi. Gelişimi kilosu gayet iyi dedi.
Sevdalinka_30 dml33 evet tatlım 1 hafta önden gidiyor gebelik şekerim var ve 20 gündür insülin yapıyorum ondandır dedi 3-4 hafta önden gitmesi sıkıntıymış 1-2 hafta önden gitmesi önemsenmiyor ama tombik olacaklar orası ayrı 🐣
dml33 Nuraydiyebiri cokta onden gitmsn zaten korkuyorm cok onden gidiyo der diye persembe kontrol var 32 oluyorz ins 2000 falan olmustur normal dogum istiorm kilolu oluraa dogurmasi zor olur
dml33 Sevdalinka_30 yani 1 haftayi bnde cok takmiorm daha fazla olmasnda tombis tatli oluyodu cikarken bizi zorlar diye korkuyorm 😄😄
Gyed ferdaasaf ben 32 haftalıkken 2100 kg di benim doktorum ona bile çok dedi bazı şeyleri yasakladı yeme dedi bende dikkat ediyorum mecburen...
Sevdalinka_30 ferdaasaf canım ben de gebelik şekeri çıktı insüline başladım bana da 1,5 hafta önden gidiyorsun dedi sebebini şeker ve kullandığım ünsiline bağladı
ferdaasaf Gyed ya benim iştahımda çok yok anlamadım nasıl bu kadar kilolu ama ben son adet tarihimi bilmiyorum bundan dolayı yanlıs hesaplanıyor haftam hayırlısı olur insallah saglıkla gelsinler
Sevdalinka_30 dml33 hem de ne tatlı renkli ultrasonda yanaklar şiş burun nohut gibi maşallah ben nazar değdirirsem minik kelebeğime