melegim91 annekiz6141 Yanlız postun dalga geçilmek için açıldığını farkettim de girdim çünkü sorular bu kadarda düşmez heralde diye düşünüyor insan 😆🤣
MorKelebek54 melegim91 yok canim gercketen bunlari soranlar vardi. Dondurma yedim bebegim usur mu soda ictim bebegim erir mi
melegim91 annekiz6141 Kız ben ozaman vardım 2022 de doğurdum ama demek ki şuanki kadar burasını sahiplenmemişim geçmiş konulardan hiç haberim yok o yüzden 🤣🤣🤣🤣
beautiful_ annekiz6141 dur diğer postta demişler soda içtim bebek erir mi 😂😂 Sakız yuttum bebeğime yapışır mı 😂😂😂😂
annekiz6141 beautiful_ he benım büyük kız kafasında sakızla doğdu yutmustum jdjdjdjd Allahım ya 🤣🤣😂😂😅😅
mervekalkann annekiz6141 senden bu postu görmek beni afallattı yazıyı okuyunca rahatladım jdjdjdkdk 😂
annekiz6141 mervekalkann hahahahaha 😂😂😅😅😅 hamilelik nasıl gidiyor bebem benım bebenın cinsiyeti kız 🥰🥰🥰
annekiz6141 Benım kız kasımda doğdu doğar doğmaz sildim burayı çok kaoscular vardı ya neler ediyolardı var ya 🤣🤦♀️
mervekalkann annekiz6141 ay gördüm gördüm güya aynı olacaktı bizim cinsiyetler olmadı 😂 sen şanslısın valla kızçelerle oh valla vip Ana. Ben oğlanla ne yapacağım bakalım. Grip haricinde iyiyim canım 23. Haftama gireceğim işte yarından sonra 🥲
annekiz6141 mervekalkann bende o evreleri atlattım bacım berbat haldeydım şuan öksürük kaldı bı o kadar ben lımonlu acık çay ıctım sadece öyle atlattım 🙊
melegim91 MorKelebek54 Kız bunlar hangi dünyada yaşıyorda bu soruları sormuşlar insanın inanası gelmiyor bu soruları soranların gerçek olduğuna 😃😃
MorKelebek54 melegim91 biri bana da dede inanmazdim. Ama iendi gozlerimle okuyup gordum yeminle sormuşlarrdi bunlari 😂