060436 mrsrahimi doktora gittiğimde mutlaka çikolata ve meyve suyu Yarım saat önceden ye bebek hareket eder o zaman gösterir belki kendini
060436 beautiful_ Ayn öyle görünüyor cnm yazın düğünlerimiz var nasıl memlekete gelicem onuda kara kara düşünüyorum 😂😂😂
060436 beautiful_ kuzum Ablamın düğünü kaynımın düğünü birinci derece yakın nasıl uzun yol yapacaksan😂
yagiz_didem 060436 18+6 olduk çok erken ogrendık cınsıyetını 25 temmuzda 38 haftalık olcak ozamanlar sezeryan olurum isim olarak da abisi Duru istedi Duru koycaZ
060436 yagiz_didem oy maşallah sağlıkla gelsin inşallah bende 19+2 ağustos 5 te istiyorum doğumu kendi doğum günümde istiyorum inşallah olur 😂😂😂
060436 clementine16 çok erken cnm ben hep şom aya bırakıyorum büyük şeyleri almayı 25 haftaliken düşünüyorum kıyafetler son aya bırakmayı düşünüyorum şuan çok erken aynı haftamız sizinle 🤗
aslaninannesiii 23+2 erkek bebem 2. Oğlum hamilelik çok zor geçiyor doğumdan sonrası daha zor nasıl olacak diye düşünüyorum bazende herşeyi unutuyorum 😂 tahmini doğum 7 9 temmuz görünüyo hayırlısıyla
060436 aslaninannesiii sağlıkla doğsun inşallah benim 3 cü gebelik 2 ci oğlum geliyor gittikçe daha zor olucak benimde belim çok ağrıyor bu iki gündür doğumdan sonra Allah kolaylık versin hepimize inşallah