Seliniko Kizlar selaam :) biraz alisilmisin disinda bir sey soracagim size. 17+4 hamileyim 🙏🏻 Benim gunduz hic bir sikintim yok cok cok sukur. İlk 3 ayda bile mide bulantisi yasamadim. Ama geceleri uyaniyorum mesela tuvalete sonra uykuya gecene kadar yatakta gecirdigim surede midemin bulandigini hissediyorum, kusmuyorum ama nerdeyse 3 gecede bir bu oluyor. Yani uzun sure uyuyamasam sanki o bulanti beni kusturucakmis gibi. Normal mi? Demir ilacindan oluyor diye dusunduk 1 hafta ara verdim ama durum hala ayni sebebi ne olabilir sizce?
NeverTooLate Seliniko benim gündüz de bulantılarım var ama nedense akşam saatlerinde çoğalıp gece mutlaka kusma oluyor
Deletedmom143 Bendede oyleydi.ben 5 haftalikkan gece kusmalaarj bulantari oldu canim.hala oluyor.ilacdanda ola bilir olmayada bilir tabi.Ama normal.ama bu hal cok uzucu zaten(geceleri bulantiyla kalkiyordjm.simdik azalmis biraz
Seliniko Deletedmom143 cok canimi sikiyor :( gunduz hicbir sey yok ilk aylarda bile olmadi yemegimi guzelce yedim hep ama gece neden boyle oluyor? Huzursuz ediyor beni :(
Sdt Seliniko 9 haftalık hamileyim canım benimde öyle gündüz ara ara oluyor bulantım ama çok ciddi değil hiç kusmam olmadı ztn ama geceleri inanılmaz bulanıyor uyuyamıyorum rahatsız oluyorum midemde aşırı yanma oluyor bide