guliiizz deletedmom43191 eşimin isteği üzerine gittim detaylı ultrason yaptık ama çok pişman oldum burun kemiği yok dendi kalp damarlarında sıkıntı göründü acele mi ettim diye düşünüyorum ilerleyen haftalarda netleşir mi acaba
guliiizz Özel bi kliniğe gittik doktor o kadar kesin konuştu ki bu bebekte sıkıntı var dedi içime kurt düşürdü haftaya bidaha gel dedi tanınmış iyi bi doktor profesör kendisi haftaya gideceğim zaman netleşir mi bişeyler sizce
guliiizz aleyflx haklısınız haftaya çağırıyor bidaha doktor sizce gitmeli miyim beklemeli miyim kontrol randevusu zaten gitsem mi gitmesem mi çok arada kaldım
bebyko guliiizz 13. Hafta organ gelişimi için çok erken bir dönem. Anne karnında bebişler çok hızlı büyüyorlar annesi 🌸 bence en az 5 hafta sonra yaptır
guliiizz deletedmom43191 teşekkür ederim inşallah yanılır doktor bi mucize olur ramazan ayındayız dualarınıza beni de katın Allah rizası için ne gelirse zaten kabulüm hersey Rabbimden ama eşim asla kabul etmez çok zor durumdayım
deletedmom43191 guliiizz canim yanilir tabi 13 hafta daha cinsiyeti bile tam net belli etmezken vucudundaki seyleri belli etmemesi cok cok normal
deletedmom43191 guliiizz esin kabul etmez derken simdi kotu konusacam ama diyelim biseyi var bebegin napacak ?? Cok ayip yaptigi
guliiizz deletedmom43191 haklısınız inşallah dediğiniz gibi olur dünden beri çok kötüyüm içime az da olsa su serptiniz teşekkür ederim
deletedmom43191 guliiizz hic kendini uzme erkenden yapilan seyleri netligi yoktur tam net belli olmasi icin 22 24 hafta falan olmak lazim sen hic kendini uzme korkutma daha bebek minicik sonucta