Elifcay Merhaba hanımlar. Ben esenler medipol hastanesinde bir Dr. Hakkında çok olumlu yorumlar okudum burcu aydın boyama. Bu doktora giden varmı acaba. Birde muayene ücreti nedir bilen varmı 😊
Caglayener Elifcay ben gidiyorum Burcu hanıma 21.haftam oldu çok memnunum gerçekten mükemmel bi doktor Çok ilgili 😍
Ertugrulum Elifcay ben gidiyorum canm hatta yarin dogumum var muayene 90 tl yard.doc olduğu icin dogum da 1150
Meri2018 Bende o hastaneye gidiyorum ama gülsün armağan Karakoca ya gidiyorum çok memnumun muayene ücreti de 50.sizin dediğinizi bilmiyorum
Elifcay Ertugrulum cok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi inşallah. Allah bir avazda kurtarsın 🌹
Canes Ben medipol megaya gidiyorum ve fiyatlar esenler medipolle baya farkli anladigim kadariyla niye acaba tam tesekkullu hastane diyemi ben Nagihan Kayaya gidiyorum 110-120 tl muayne ucreti ama yok boyle bir doktor...
Meri2018 Mega daki yenidoğan doktoru Ayhan Bey vasıtasıyla gittin Gülsün Hanım a yardımcı doçent ten hiç bi farkı yok haftaya Doğum günüm verilecek inşallah sezeryan olacam.
Minimini04 Megaya gidiyordum değiştirdim esenler medipole gidiyorum şmdi Ayten Olgun 90 TL mua ücreti ama kadın aşırı bilgili hakkını veriyor 👍🏻
Caglayener Aysekaya randevu almadan gitmiştim ben nöbetçi gününde 4 saat bekledim ama sonunda aldılar ondan sonra randevu vermeye başlıyorlar
Asya Aysekaya sabah yedi gibi aramıştm ilk randevumda daha sonra kolay oluyo takipli hasta olduğun için