rumsal mystery94 adam bana demediğini bırakmadı bağırsaklarım aşağıdaymışta ilk onuntedavi etmem lazımmış dedi ve 7200 tl fiyat çıkardı
mystery94 rumsal ay böyle doktorları gerçekten anlamıyorum yaaa insanı daha çok geriyolar benim bi önceki doktorumda sanki böyle dövcek gibi konuşuyordu
mystery94 mlkertrkn ay gerçekten miiii ay inşşş benimde tutmuştur yaa 🥹🥹🥹 nelere dikkat ettiniz ben 24. Saatti değerlendirdm doktorum öyle söylemişti
mlkertrkn mystery94 iğnenin olduğu gün dahil olmak üzere 3 gün, sonrası bir dolu bir boş olacak şekilde değerlendirdik, iğneden sonraki 14.gün de kan testi verdim🌸🙂
Arven12 Liv hastanesinde celal hoca var fatihteydi sanırım o kadar iyi o kadar iyi bi doktor ki cok pozitif bi arastırın derin ilacla olmazsa iğneyle büyütür bi sekilde bana cok uzak ıldugu icin 5 ay anca gidebilmiştim
mlkertrkn rumsal teşekkür ederim 🌸🙏🏻sanırım letu ile birbirlerinin muadili onlar, ama ben letu kullandım
fatma102 rumsal internette bir hoca var onun takviyelerini kullan ben onunla hamile kaldım pcos+ 2.5 sene sonunda.Her yolu denedim çatlatma doğal yöntemler hocaya bile gittim en son tüp bebek+asilma evresine kadar geldim o ay çok şükür nasip oldu ama o takviyelerin çok faydası oldu
fatma102 rumsal pik görmen sağlıklı yumurta anlamına gelmiyor beni yanlış anlama çok yumurta olduğu için pcosta yumurtalar sağlıklı gelişmiyor ya kist oluyor yada sağlıksız oluyor adetle vücut atıyor Allahım isteyen her kese tez vakitte nasip etsin bebiş🤗