beautiful_ Bugünü çok bekledim ve Rabb’im nasip etti ve hissiyatım doğru çıktı teyzeleri Bir Kızım oluyor ❤️
beautiful_ @LadyX @QueenBahar_ @bsrbrkysr184_ @annekiz6141 @Gokturkmom_ kız demiştin ❤️ @hd_d @Deleted33000 @ikiprensesannesi___ Teyzeleri unuttuğum varsa kusura bakmayın
ikiprensesannesi___ beautiful_ oy oy 😍Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah prensesini 🥰
ahmetinoznuru beautiful_ ay hayırla darısı da bana bi oğlum var ikinciye hamileyim sağlıklıca hayırlıca kızım olsun istiyorum ben de. Gözünüz aydın 🌸
beautiful_ annekiz6141 Amin kuzum doktor 19+4 dedi sekreterine ama bana demedi gününü sadece günü ile uyumlu dedi ama oysaki bende 18+4 diye biliyorum aklım arman çorman 😅
melegim91 beautiful_ Ayy maşaallah kuzum rabbim gönlüne göre vermiş ne güzel.Benimde ilki oğlan 2. Kız diye havalara uçmuştum seni okadar iyi anlıyorum ki 💗💗 Allah hayırlı evlat eylesin sağlıkla kavuşun🤲💜💜
annekiz6141 beautiful_ olur öyle şeyler 1 hafta önden veya gerıden gelmesı normal kuzum onlara takılma 🥰🥰🥰