Scarlett 34+5 olduk akşamdan beri sancım var 5 dk da 1 oluyor 1 dk kadar sürüyor. Bebekte çok hareketli. Nişan su fln gelmedi. Normalde yarın kontrole gidecektim. Sizce beklemeli miyim? Acile gidiyimmi? Eşimide bi türlü kaldıramıyorum horul horul uyuyor
Selimunl Scarlett gün içerisinde yprulduysanız o da sancı yapar ama doktora gitmekte fayda var tabi nstye bağlarlar çoğu doktor bu haftalarda yalancı sancıların olacağını söyler
Masalmelissamoms Aynı dertten 6 da geldim yatisimi yaptilar ciger geliştiriciler ve serum😥bekleme bence cnm
Scarlett Masalmelissamoms birde normal doğum yapmamam lazım zorunlu sezaryen olacağım. İyice korkuyorum.. gidersek birde doğum sancısı değilse nasıl anlıcam ben doğuruyor muyum doğurmuyor muyum 😞
Masalmelissamoms Scarlett nst ye bağlayıp anlıyorlar bir de alttan muayene..34+5 Ciğer geliştiricileri vurup kasılmalara hap serum..inşallah 1 de taburcu.artik gelebilir dedi doktorum..ihmal etme sakın baya sancim varmış anlamama rağmen..
Scarlett Masalmelissamoms sabah duş aldım uyuyakalmışım bi kaç kez sancıya uyandım. Sonra doktora gittim sancı kalmamıştı ama başka sıkıntılar çıktı yarın tekrar renkli doppler bakılcak 😞