ayyy_588 denizhelensarpberat dene dua edersın bana bnı rahatlatan tek şey 28 haftalık gebeyım ve çok şükür
isilaylay denizhelensarpberat mide yanması olduğu an bı tatlı kaşığı tahin ye canım benim yanma başlamadan bitti bile diyebilirim. Sabahları aç karnına düzenli bı tatlı kaşığı tahin yudumlayıp bı süre bişey yeyip içme mide duvarını onarıyor resmen. Bebiş için de iyi olur hem
denizhelensarpberat isilaylay bir ara yemeklerden önce Muzla tahin yapıyordum çok yararı olmadı da yine dediğiniz gibi yapayım 💛
denizhelensarpberat bsrbrkysr184_ evet kanki ilk bebe ama Allahın izniyle diyorum ki bunu dogurayım tekle yola devam hamilelik çok zor ya inanılmaz biseymis 😂
AysnrKsr denizhelensarpberat bende ilk başlarda hamile kaldığımı bilmediğimde ilk ay miğde yanması oldu 2-3 ay ara ara devam etti- reflü var yemeklerde sıfır baharat ve akşam 10dan sonra birşey yemiyorum uyuduğumda başımın altına ekstradan küçük yastık koyuyorum şuan bi sorun yaşamıyorum 😟
denizhelensarpberat bsrbrkysr184_ korkuyorum ben yoksa doğururum yani nasıl dogurucam korkusu da var sanki hamileligi beceremiyorum gibi hahahaja baksana her dakika bi yerim ağrıyor