Aminea 17. Hafta gibi hissettim canım o genelde annenin kilo vs durumuna göre hissetme haftası değişebiliyor
Ebrulin Hemamplera Aminea 50 kilo ile hamile kaldim simdiye dek 5 kilo aldim ama yinede gec hissetim 🥴
Ebrulin Ecemgny iki gunden beri sukur pitpitlarina hissediyorum tekmeyi bekleyemiorum bilee insallaah cnm
Kbrabdrhmn Ebrulin aslında sende hissedebilirdin o kadar tatlı kıpırdıyor ki bazen çok yaramaz bir çocuk olacak diye düşünmeden edemiyorum 😁
Ebrulin Sengulkrgz insallah benm gibi tam 20 haftalik olunca hissedersin ama 22-25 den sonra bile hissedenler varmis
Merveee1 Ebrulin arada hissediyorsundur ama onu anlamlandıramıyorsundur canım eğer ilkse öyle olabiliyor 17 haftadan 29 a kadar dalgalanma gibi bi his oluyor tekmeleri sonra rahatlıkla hissedebiliyorsun Benin 2. Hamileliğim 16 dan beri hissediyorum
Ebrulin esractn herdefasinda bebeklerinden birinin oldugunu anlaman nekadar guzel cnm ikiside kimildior sanirdim ben herhalde hihi
Ebrulin Eda0509 haklisin herhalde cok sabirsizim ben dogmasinida bekleyemiyorum Resmen gun sayiyorum ben 🙈
Eda0509 Ebrulin aynen bende😂 eşime diyorum doğsa şimdi severdik diyorum. Ne acelen var dur diyor bana 😂😂😂