Busranur_mnts zeynepyldrm_07 epizyo atıldı içten ve dıştan dikildi dıştan perine kısmında bi dikiş erken düştü galiba orda hafif açıklık vardı kapandı sonra ama çentik kaldı vajinada genişlik yok sanki daha 37 38 gün oldu bakıcaz artık
rumeysa_ttkrky16 Genişleme oluyor illaki sonuçta bir can içinden kopuyor eskisi gibi dar olmuyo ilişkide fark ediliyor genişlik ben fark ediyorum şahsen 3. Vajinal dogumum olacak bu ondan sonra daraltmak ısıtiyorjm ama bakalım
zeynepyldrm_07 flz3576 genişlemeyi de bence o esnada doktora söylesek içerden dikişle güzel daraltır diye düşünüyorum
Busranur_mnts zeynepyldrm_07 benim için önemli olan vajina genişliği olmasın daha belli değil o da 40ım çıkmadı 😅
twobabymomm zeynepyldrm_07 dünyaya bir can geliyor tabi ki bazı fedakarlıklar yapıyoruz vücudumuzda illaki genişleme oluyor ama zaman geçtikçe eski haline dönüyor. Şekil bozukluğunu ne anlamda söylediniz bilmiyorum ama genişleme illaki oluyor
zeynepyldrm_07 twobabymomm şekil bozduğu dışardan görünümü için dedim dışardan vajina şekli değişiyor mu acaba diye
twobabymomm zeynepyldrm_07 o da kesi atilanlarda oluyordur büyük ihtimal çünkü ben de var ve sağ taraf biraz daha gergin ama bir sorun olmuyor görmüyorum çünkü 😂eşimde sorun etmiyor