Ah seni en iyi ben anlarım bizde de AliEkber ismi koyacam sorunu var 😅 ilk hamileliğimde dedi az çok tamam dedim gönlü olsun diye , bebeklerden biri tüpte kalmıştı aldılar 2 defa kürtaj oldum .. İkinci defa kan testim potizif oldu heyecandan gene söyledik gene Aliekber dedi boş kese oldu gene aldılar amelyat oldum .. amelyattan önce rüyamda kayınvalidemin ben doğum yaparken bana yok sen doğuramazsın deyip benim yerime doğurduğunu 3 tane cenin çıkardığını ama hepsini kaybettimi gördüm ve rüyada ağlıyorum eşime aliekber koymam diye adem olsun o zaman diyor , bunu anlatmama rağmen gene aynı şeyleri yaşadım hatta madem o ismi koyacaksın bende babamın ismi eklerim dedim ve eşime benden gizli helallik vermem o ismi koyarsanız dedi ben şok .. Kalbim hala çok kırık onlara karşı ..
Neyse şu an hamileyim ilk kez iyi gidiyor ve gene başladı erkek olacak erkek diye ve isimi cinsiyeti öğrenince koyacağım dedim diye bekliyor .
Ne yaptım ? Zıbın yaptırdım üstüne eşimle benim seçtiğim ismi yazdırdım , cinsiyet hediyesi olarak hediye edeceğim . Laf söylerlerse yaşadıklarımı hatırlatacağım .. Bu seferde yine karışırlarsa ciddi anlamda arama mesafe koyacağım çünki büyütüp başa getireceğim bebeğime tabiki kendi içime sinen bir isim istiyorum .. Kız olsun diye çok dua ettim sırf şu erkek merakları yüzünden ama kısmet oğlum beni seçti çok şükür artık onu her konuda kollamak bana kalıyor 🙏🏻 Sende sıkma canını , torununu seven ismine göre göre sevmesin bi zahmet sende isim yazılı şeyler yaptır sonra çok masraf ettim burdan dönmem de .
Güzel erkek isimleri ;
Göktürk
Göktuğ
Tuna
Ege
Asil
Kaan
Mete
Metehan
Tunahan ( biz bunu seçtik :) eşim Han ben Tuna istedim . Eşimide dahil ettim onunda gönlü olsun onunda oğlu oda seçmeli . İkimiz birlikte atlattık bu süreci sonuçta bence hoş oldu 👼🏻