leilakays Bu hastanede Dr Lala hocaya gittim. 1810 ₺ muayene ücreti var. Doğum paketleri de içeriğine göre 55 bin ile 70 bin denildi. Sadece doğum ücreti de şuan için 50 bin diye söylendi. Bu hastanede doğum yapıp memnun kalan var mı?
bbaskal leilakays A Life Pursaklar hastanesine gidiyorum ben doğum paketi satın aldım bence hastanede hizmette güzel Etimesgut hastanesinde geçen sene arkadaşım doğum yaptı o da çok memnundu süreçten
fasulye_26 leilakays merhaba memnun kaldınız mi ? Şikayet varda inanılmaz kötü yorumlar okudum dogum paketi almaktan o yüzden vazgeçtim gibi daha muayene olmadım
bilmemben leilakays valla bende her ozelin yorumunu okuya okuya nihai olarak bilkent sehir hastanesini seçtim
bbaskal yarenarslanli doğum paketi satın aldığım için içerisinde muayeneler sadece 60 TL katkı payı ödüyorum her kontrolde
leilakays fasulye_26 yani bence hoca ilgiliydi ama bu sefer denemek için doktoru değiştirdim yarın kontrolüm var bakalım nasıl olacak. Ama Lala hocayla da kötü diyebileceğim herhangi birşey yaşamadım.