aprilbaby papatyam35 yumurtlama gününe göre değişiyor bende mesela adet biter bitmez yumurtlama başlıyor bazılarında daha sonra sizin nasıl
beyzzsenturkkk papatyam35 18 ağustosta kimyasal gebelik geçirdm peşine en fazla 2 kere korunmasız olmuştur ve anında tuttu. oysa önce ki ay daha dikkatliydim daha çok istiyordum tutmamıştı bunda öylesine denedik ve tuttu yani demem o ki 1 günde bile tutabilir.
papatyam35 aprilbaby Bazen 2 kere yumurtlayabiliyormusuz, gününü tam bilmiyorum takvime göre hep 14. Gün gosteriyor
papatyam35 beyzzsenturkkk Adetime 11 gün var kasık ağrım ve şeffaf akıntım başladı sanki iğne batıyor gibi oluyor sizin belirtiler nasldi acaba?
aprilbaby papatyam35 takvim otomatik öyle gösteriyor ama herkesin farklı günlerde oluyor Bebek düşünmüyorsan ertesi gün hapı engelliyormuş sanırım olmasını
beyzzsenturkkk papatyam35 benim 1 hafta kala kasık ağrım başlamıştı ara sıra herhalde reglim geliyo dedim sürekli hatta ped taktım ha oldum ha olucam sonra o ara kınamız vardı korse giydim ama çok rahatsız oldum sigara kullanıyordum midem bulanıyordu bide sabahları tuvalete kalkıyordum sık sık adetim 2 gün gecikince test yaptım betam 30 bin küsürdü ben 2 hamileliğimde de önce sigaradan tiksindim öyle süphelendim
Esma006 papatyam35 kalinadabilir klainmayadabilir oğlumda regl bitti hemen ilişki yaşadım hamile kaldım eskilerin bir tabiri halamdan duydum değerlendirdim regl biter bitmez dene rahim açık oluyormuş dedi oldu da
Ozgebtn papatyam35 adetin 7 gün sürüyorsa ve 21 günde bir adet oluyorsan hamile kalabilirsin yada düzensiz adet oluyorsan da hamile kalma ihtimalin olabilir ama düzenli adet olup 28 günde adet oluyorsan adetinin 13-15. Günleri arasında hamile kalma ihtimalin daha yüksektir
Hazarerkol Birşey soracam kızlar bnim 12 gündür adetim gecicikyor en son ilişkiye girme tarihim 20 25 gün önce belkife 15gub önce artık. Hanfisinde bilmiyorum bugün test yaptım bitanesi çok net digeride çok hafif silik çizgi var
papatyam35 aprilbaby Düsunuyoruz hatta folik asite baslamstm ama ilaç bırakma aşamasındayım o yüzden tedirgin oldum yoksa istiyoruz zaten dedim ya epey oldu 72 saati geçti yani fayda etmez 11 gün kaldı adetime