Tubabora 18 Mart’ta spinal sezeryan ile oğluşumu kucağıma aldım kızlar darısı başınıza 🥰çok korkuyordum şakın korkmayın iğneyi hissetmiyorsun acı yok sadece eller oda o heyecanla bebeğini alınca bitiyor kucağına Allah herkese nasip etsin sormak istediğiniz bişi var ise sorabilirsiniz 🥰💕🙏🏻
xwoman Tubabora ameliyat sonrası ağrı sızı nasıldı ? İlk ayağa kalkma karına bastırma olayları falan . en çok bunlar için zor diyorlar . sen nasıl atlattın ?
Tubabora Gulay123 hiç korkma ağlayarak girip gülerek Çıktım iğne yeri hiç acımıyor sinek ısırığı daha çok acıyor hiçbir acı hissetmiyorsun canım bebeğini aldığında herşey bitiyor sağlıkla gelsin inşallah
xwoman Gulay123 cnm spinal epidural karışık olmasını dr un mu önerdi sen mi istedin ? eğer yapılıyorsa ki yapılıyordur bende öyle isticem doğumumu. ağrı sızı daha az daha rahat bir doğum oluyormuş.
Kahramanlar Gözünaydın canım maşallah 🧿 sağlıkla büyüt bebeğini birçoğu miğdem bulandı kustum diyor kesilmeyi hissettim diyen var bemde bunlardan korkuyorum
Tubabora Kahramanlar yok canım benim midem bulanmadı bebeği aldıktan sonra istersen sakinleştirici vuruyor ben istemedim kesik falan hissetmiyorsun sadece dokunma ama anlamıyorsun merak etme ben çok korkağım normalde bitti canım sağlıkla doğur inşallah
Dilekseyrek Tubabora bişi sorabilirmiyim bebek kendısı gelmek ıstedı de sızde sezeryan yapcaktnz sezeryan mı oldu haftasından dolayı soruyorum benım doktorum 39 olmadan almam dedi sezeryanla bile o yüzden