yoncahan Çok merak ediyorum benim bebeğim biraz önden gidiyor, normalde 19+2 🧿 Yani doktorumuz bu gün annesi babası iri bebeğiniz size benziyor biraz iri kalıplı bir bebek olacak dedi. Ortalama ölçümleriniz nedir?
burcuo yoncahan 20+3te detaylıya gittim, 355 gr demişti, kız bebek. Şimdi 22deyim, tahminen yarım kilo olmuştur
dgngr yoncahan sağolun. Kendi doktorum iri doğabilir en fazla bişey olmaz dedi de detaylı ultrasona girdim 19+4 teyken. Diyabetten şüphelenip şeker yüklemesi yaptırdı ama tertemiz çıktı şükür. Suyu falan da iyi. Biz eşimle iri yapıda insanlarız. Genetik olduğunu düşünüyorum. Bi de bebeğe kilo aldıran şeyler zaten en çok sevdiğim yiyecek içecekler olduğu için bebek kilo alsın diye ek biley yiyip içmeme gerek kalmadan tüketmiş oluyorum.😂 19+4 ken 356 gramdı
alevgu yoncahan o kontrolde boyu 27 cm’di kilosu 1 hafta önden gidiyordu kendi doktorum bi şekere bakalım dedi kontrol amaçlı
gdzgn champanne benimki 19 da 300 gramdi tosun gibi dedi doktor 280 ufak değil bence yada benim doktor beni kekliyor bilemedim 😄
yoncahan champanne hayır canım hiçte minnak değil olması gereken bu hatta benim doktorum gr aşağı yukarı oynadığı için iri olabilir dedi 🌸🫠🧿🧿 sağlıkla gelsin bebişiniz maşallah
champanne AnneDeniz aslında normal ama bu haftada çok daha tombik bebekler olduğunu okudum o yüzden minnak dedim😅
__k 17+5 te gitmiştim 224 gr 17 cm di. Çarşamba 21+2 de gideceğim detaylı muayeneye bakalım kaç gr olmuş merak ediyorum.
yoncahan elaefem bunu sen yazdın :) bak yazmadım diye inkar ediyorsun. Destan destan yazmışsın birde. Aslında kimseye kötü bir şey söylediğim yok ama sen beni kilosuna takmamla suçluyorsun hala ki insülin kullanıyorum iri bebek sendromlu doğmasından korkuyorum riskli gebelik dememe rağmen bir de üstüne beddua ediyorsun. Çok ilginç. Evet okuyan herkes anladı o yüzden gerekli cevapları vermişler zaten. Yorumları birbirine karıştırdığım yok aslında yazdığın yoruma direkt yanıt veriyorum ama bilemedim tabi. Her şey olabilir. Allah sağlık versin. Sağlıklı risksiz süreç nasip etsin.