semahayall karpuss bende aynı mantıkla ütüledim dolaba koydum , çantaya koymamoştım , 1 hafta sonra acil erken doğum yaptım , eşim evden toparlamak zorunda kaldı yarım yamalak , ya reziloldum kısaca. Bu sefer koycam çantaya da , ütü mütü umrumda değil artık
karpuss semahayall hadi ya tüh. Bende ütüleyip koyacağım mecbur. Dediğiniz gibi elim ayağıma dolaşmaktansa erken koymak şuan çok çok mantıklı geldi
karpuss asenazeynep teşekkür ederim canım benim 🧡🌼 haklısın sanırım o an da, gözüm ütü fln görmeyecek 🙈
yenidennnn karpuss ben 36+5 günlükken gece dedim ki daha erken yarın çantayı yapalım dedim sabaha karşı suyum geldi bu gebeliğimde 30. haftada hazırlarım artık 😊
karpuss yenidennnn gerçekten ağzımızdan çıkan söz dua niyetine geçiyor 😅😅😅Bende erkenden hazırlayacağım dursun artık öylece telaşa kapılmaktansa öylesi daha iyi olacak galiba 🤭🤭sağlıkla kucağına al inşAllah
MorKelebek54 karpuss hadi insallah bakalim benim doktorum da 39. Haftayak adar bekleyelim eger donmesse sezaryenle aliriz dedi 40. Haftadan sonra benek kakasini yaoma ihtimsli oluyo bide vajinal dogum baslama riski cogaldigi icin 38+6 da dogum yapmistim.
canannurr karpuss Karşıdan bakıldığında kısa sürer gibi geliyo insana ama hemen yorulduğumuz için normalde 1 günde bitecek olan şey bitmiyor valla ben daha ütüyü bitiremedim ütülediklerimi de yerleştiremedim çorapları kaldı yarın da onları yapıcam daha yıkamadığım kıyafetler ve alacak olduğum kıyafetler de var onları da yıkayıp ütüleyeceğim. Kapı süsü olsun isimli magnetler çikolatalar olsun daha onları sipariş verip yapacağım hangi birini yetiştireceğim diye düşünüyorum valla son aylarda dinlenmemiz lazım ben her şeyi son zamana bıraktığım için hiç dinlenemiyorum
karpuss canannurr ya ben daha odasını da hazırlamadım depolama alanı yok diye hâlâ poşetlerde saklıyordum 🙈odası hariç bebeğin her şeyi hazır diye geçiştiriyordum. Ama dediğiniz gibi son haftalara bırakamam lazımmış bunu görmüş oldum 😇sağlıkla kucağınıza alın inşAllah 🌼
miniginannesi__ karpuss bende 24+ 4 üm doktor öyle dediyse sen yine de hazırlama başla zaten asla bitmiyor o kadar çok şey var ki bende 30 dan sonra başlarım heralde bakalım
karpuss miniginannesi__ bayram geçsin de başlayacağım bakalım, evet minik minik bir sürü şeyler var ya 😁 sağlıkla kucağına al inşAllah 🌼
asenazeynep karpuss Öyle öyle canım benim, sağlıkla zamanında yapmak kucağına da almak nasip olsun inşallah 🥰🥰
karpuss MorKelebek54 inşAllah döner bakalım, dönmezse de nasip hangisi bebek ve benim için iyiyse o olsun. En iyisini yapmışsın canım illa normal doğum diye diretmemek lazım 😇
MorKelebek54 karpuss ya zaten beni mcok zor gecti son aylarim. Kafasi tam kaburgama deng geliyodu. Oturdugum da cok sorlaniyodum nefesim kesiliyo batiyodu sanki kaburgam kiriliyodu icerden. Ama yattigidma bisi olmuyodu sukur o yuzden nereye gidersek gidelim hemen eve geliyoduk eve gidip yatmanin hayallerini kurardim 😂 bi yandan da bu yuzden olsun bitsin artik dedim yoska esim dedi baska doktora da gidelim fikir alalim diye. Ama istemedim cunku cok sorlaniyodum canim cok aciyidu.
karpuss MorKelebek54 hadi ya benimde yemekten sonra nefesim kesiliyor gibi oluyor bazen bir an önce doğsun istiyorum sonra biraz daha dursun diyorum çok değişik duygular 😅😅
kedi-tozu karpuss ben her şeyim haİr gözüyle 36 da beklerken sancı girmişti meğer böbrek taşıymis o bile elimi agagima dolanmisti 😄 ilk olunca heyecanı başka oluyor 😄