aysnklkn bbusra00 1 hafta 10 gün felan sonra normalde aman dikkat edin enfeksiyon kapmasın başıma gelmişti çok dayanılmaz bir acı oluyor
kvsr1603 bbusra00 2 haftada iyileşti her tuvalet sonrası kurulayıp kantoron yağı sürdüm etkili oldu muhtemelen doktorda çabuk toparlamış dedi
bbusra00 aysnklkn mecbur klozet kullandığım için suyla temizlenmek zor oluyor bende peçeteyi islatarak temizliyorum batıyor kullanıyorum en son kuruluyorjm inşallah enfeksiyon kapmam şuan bile acisindan duramıyorum zaten
Pikacu6868 aysnklkn O kadar sürede dikişi düşene halal olsun benim bir ay oldu tık yok 😄 Doktor da 2. ayın sonunu bulur dedi birkaç gün önce kontrolde
paluk bbusra00 her tuvaletten sonra batikon sürün peçeteye döküp yavaşça sürün. Enfeksiyon riskini indirgeyip, iyileşmeyi hızlandırır. Benim 10 günde düşmüştü galiba.
Pikacu6868 apaydn Yani benim daha çok vajinamın dudak kısımlarında ağrı oluyor bazen en çok o rahatsız ediyor. Eğer oturup kalkarken dikkat etmezsem dikişlerim gerilip acıyor ama çok değil