rabiadumanb Kızlar galiba nişan bu akıntı zannettim çamaşırıma bulaşmış kahverengi jel gibi akıntıya benziyordu yapısı nişan mıdır sizce yarın doktora gitmeli miyim
annebebeka rabiadumanb ayy daha bu gün YouTubeda video izlerken gördüm kahverengi veya sarı oluyormuş geliyor galibaa
mommyyysd rabiadumanb merhaba ne durumdasın canım benimde normalde akıntım beyaz olur , biraz önce wc de peçeteye hafif knlı gibi kahve akıntı geldi çok az ama , sabahta nst de sancılarım 100 falan çıktı bir kaç kez ama ben hissetmedim
rabiadumanb annebebeka ay akıntı gibi olunca anlamadım nişan mı değil mii bide çok gelmedi kesildi hadi inşallah cumaya kadar gelsin sancılarımm
annebebeka rabiadumanb yaaa ben hiç görmedim ama nişandir diye düşünüyorum inşallah sağlıkla kucağına alırsın🥹🤲
rabiadumanb mommyyysd sancım gelmedi canım zaten yarın yatış yapılacaktı suni sancı verilecek nasip olursa doğurucam artık 😂
rabiadumanb mommyyysd kaç haftalık canım acele etme ben artık 41 oldum bekleyemeyiz dedi doktor ondan bir an önce kendi sancım gelsin diye uğraştım ama olmadı maalesef
mommyyysd rabiadumanb yaa anladım Allah kolaylık versin canım inşallah sağlıcakla kavuşun 🌸 35+4 benim
rabiadumanb mommyyysd daha vaktin varmış canım nişandan sonra hemen başlamayabiliyor hemen doğum ama sen doktoruna söyle yinede sancılarında düzensiz yalancı sancıdır onlarda normal düzenli gelirse doğum belirtisidir ☺️