kubraturkkoc 38 haftalık olduk her geçen gün midem daha çok yanıyor bu durumu yaşayan var mı gaviscon şişesini kafama dikiyorum artık gece oda fayda etmiyor, sizin çözümünüz ne 😟
busrabaskal kubraturkkoc ilk kızımda yandım kavruldum.kızım omuzlarına kadar simsiyah gür saçları vardı.saçla alakası yok diyorlarda var bence .benim saçım omuzumdanda uzunmuş doğduğumda annem çok çektim midem kavrılurdu der hep.buz kalıplarındaki buzu bardağa döker kıtır kıtır yerdim.aynı zamanda buzlu olan dondurmalardan koli koli aldım yedim .Ay bir rahatlardım tek çözümümdü.hiç ilaçmış şurupmuş fayda etmedi
denizhelensarpberat gamzeeymen ya kaç haftalıksın birde ben cavisko kullanıyorum ama bana yeterli gelmiyor gibi sanki ben 17 haftalık hamileyim hani senin kullandıgım daha keskinse doktora gittiğimde bu sefer hemen ondan yazdırayım
kubraturkkoc busrabaskal saçla alakalı mı değil mi göreceğiz bakalım 🤔 buzlu suyu da deniyeyim bari 😂
kubraturkkoc emine_0 başlarda bana da soda, soğuk süt, elma, tahin, muz iyi geliyordu da ilerleyince ilaçtan başka bi şey fayda etmez oldu