4 yıl önce orda doğum yaptım, Haziran’da ikinci doğumum var mecburiyetten yine oraya gidiyorum. Benim nişanım gelmişti çok az sancım vardı ama açılma yoktu, suni sancı verip yatağa bağladılar (nst yani) beni gittiler. Asla yerimden kalkamadım konuşamadım bile acıdan. Yanımda kimsenin olmaması çok kötüydü öyle olacağını bilmiyordum. Arada bir gelip açılma var mı diye baktıklarında gitmeyin ben ne yapacağımı bilmiyorum bile diyemedim. İşkence çektim resmen. Böyle saatler geçti en sonunda bebeğin kalp atışları düşüyor diye acil sezaryene aldılar. Uyandığımda bebeği sordum var mı diye, o kadar çok korkmuştum ki. Allah’tan sağ salim doğmuş. Sonrası daha iyiydi tek kişilik odada kalmıştım yanıma annem geldi. Pandemi hala devam ediiyordu o yüzden ziyaretçi yasaktı. Bu sefer direkt sezeryan olacağım için biraz daha rahatım. Çünkü 2 gün kaldim ve ilgi alaka iyiydi. Çok ağrım olunca hemşireyi çağırıp ağrı kesici yaptırdım falan sürekli kontrol ediyorlardı beni de bebeği de. İnşallah direkt sezeryana gidince de herhangi bir işkence yaşamam….