Nurgulumay Kizlar sorum baslikta yaziyor üç gun gecti test yapiyorum negatif, yumurtlama vs degerlendirildi, normalde adet olacagim zaman belirtiler olurdu suan hic bir belirti yok, negatif cikip sonra pozitif sonuc alan var mi umut olur belki
tugcekelessss Nurgulumay burda çok okudum o şekilde pozitif olan canım geç dollenme olmuş olabilir birde tek bir marka mı kullandın test
yaseeminn Nurgulumay benim adetim 1 aya yakın geçti neredeyse sürekli negatif çıktı ama şuan 15 haftalık gebeyim 😍
Nurgulumay tugcekelessss yok canim gecikmenin ilk gunu avox iki gundur de days doctor ile yaptim kuruma cizgisi bile yok 🥲
tugcekelessss Nurgulumay yinede ümitsizliğe kapatılma en iyisi kesın sonuç için kan vermek kan ver beta kac çıkacak bakalım
elffssyl Nurgulumay ben oğlumda 1 hafta önce test yaptım çıkmadı 1 hafta sonra 1200lerdd öğrenmiştim canım bu hamileliğimde gecikme olmadan öğrendim
elffssyl Nurgulumay hiç canını sıkma zamanı var gerçekten Banada derlerdi içimden üzülürdüm sakın stres yapma 🥰
Nurgulumay elffssyl insanin elinde olmuyor, ama stresle de olmuyor bu is, rabbim insallah en yakin zamanda nasip eder bu mutlulugu
egeemomms Nurgulumay geç döllenme olmuştu büyük ihtimalle şimdi 3 yaşına girecek 🥹 Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım güzel haberlerini alırız inşallah 🤲🏻💖
ae_ Bende tüp bebek transferi oldum 3 martta 8.gün test yaptım bendede negatif çıktı 2 tane yaptım bekliyorum 12. Gün kan testi vereceğim bende tek çizgi görünce çok üzüldüm
Nurgulumay ae_ ayyy insallah hayirli haberler alirsinuz sizde, aceleciligimiz yuzunden erken davraniyoruz sonra zaman gecmek bilmiyor 🥲
duygucum91 Bende gecikmenin 16. Gününde pozitife döndüm, zaten idrarda hep negatifti sonra kan verdim kanda da gecikmenin ilk günleri negatif çıktı , 15. Günde sınırda yakaladık geç döllenme olmuş zaten ertesi sabahta idrarda pozitif oldu 😌
Nurgulumay duygucum91 belirti var miydi peki gecikme olunca adet belirtisi ya da hamilelikle ilgili belirti