prensannesi__58 mercimektanesibebisim sizde geceden mı fark ettınız Pekı benım gündüz testım negatıftı akşam ı akıntı gelınce test yaptım pil olmuştu
prensannesi__58 mercimektanesibebisim ya benım testım halm vok sılıklesmedı 3 gün pik olması normal mı ancak mı sılıklesır
hunerg prensannesi__58 bende de dün oldu bu sekılde dün degerlendırdık spermler zaten 3-5 gün yasıyor sabahta aynı şekilde degerlendırıcez
prensannesi__58 hunerg bızde 3 gün üst üste gece 3 günü degerlendırdık bakalım rabbım bunay güzel haber almayı nasıp etsın 🤲🏻
hunerg prensannesi__58 ben yumurtlama belirtisi oldu test yaptım pik görünüyordu akşam tekrar yaptım biraz silik olmuştu 12 martta 13 martın gecesini değerlendirdik yumurtla catlamıstı bence cunkı akıntım çok gelmeye baslamıstı
prensannesi__58 hunerg Bnde de ıkı pik günüm de de geldı ılk gün az geldı ıkıncı gün daha çok geldı ama bırer kere geldı gün ıcınde devamlı gelmedı
prensannesi__58 hunerg Allah’ın izni ile bu ay hamile kalırız 🤲🏻 beklemesi çok zor degıl mı ya bnm ilk hamileliğimde kaşık ağrım ile ögrenmiştim şimdi sürekli kaşık ağrım var mı dıye kendını dınliyorum
hunerg prensannesi__58 bu dönem çok stresli gecıyor malesef inşallah bu ayın hürmetine kalbimizden geçen dileklerimiz kabul olur 💙