kisbebisi Guya damla ama iksir sisesi gibi sıkma yeri, bi türlü yapamadım nasıl damlatiliyor bu zıkkım 😅😂😂
kartanesi___ kisbebisi Bugün aldım😂yarın başlayacaktım ama senin için şimdi dendim bende üstteki pompayı sıkınca akıyor canım sendeki bozuk mu acaba
kisbebisi bsrbrkysr184_ bak şöyle bişey, ustte pompa gibi bi yer var ama sıkıyorum sıkıyorum haznrye dolmuyor bi türlüü
kisbebisi kartanesi___ ben de daha bugun aldım kiz dhshs ya aslında sıkınca içindekini akitti ama sonra o boru gibi kısmı geri doldurmayı yapamadım. Teşekkür ederim bu arada 💝💝
kisbebisi bsrbrkysr184_ Aylin_1721 Tamam tamam kızlar demin internetten de bi bakayim dedim bi yerde salağa anlatir gibi yazmislar nihayet anladım fjdjdj ustteki kismi sıkıp içindeki havayi boşaltip oyle siseye daldirmam gerekiyormus. Bu kez damlatabildim 😂😅😅🙊
Aylin_1721 kisbebisi ben kullandım üst kısmı çevirip açtiktan sonra icinden çikartmadan üstteki pompa olan kısmı sıkın sonra bırakın öyle yukarı kaldırın o zaman doluyo
nyra kisbebisi çubuk dışardayken sıkın içindeki boşalır sıkılı vaziyetteyken içine koyun şişenin ve pompayı sıkmayı bırakın böylece dolacak 🙂
myangelson kisbebisi şişenin içine sokup üstündeki pompamsi şeye basıyorsun sonra çıkartıp bardağa yine üstündeki şeye basarak damlatiyorsun yanılmıyorsam o sopanın tam dolu halı 11-12 damlaydi