kocak2126 Kızlar ben prima premium care kullanıyordum ama çok pahalı olduğunu farkettim.. Molfix veya sleepy denemek istiyorum, ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz bana yardımcı olur musunuz.
zeynepctk kocak2126 ikisini de kullandım sleepy den hiç memnun kalmadım kalıbı da dar molfix kullanıyorum şuan premium olanı daha güzel sızdırma yapmıyor pişik daha az oluyor kalıbı da geniş
kisbebisi kocak2126 sleepy kullanıyorum denemek için almistim bebegim dogdugunda, pisik vs yapmadı hic ama burda kaliplarinin dar olduğuna dair yorumlar görmüştüm. Ben baska marka denemediğim icin boyut kiyaslamasi yapamıyorum maalesef canim
aslmoms kocak2126 Ben pek bu konuda plancı olamadım malesef. Bebek ne sever isterse o oluyor. Mesela 10 yıl önce kızım herşeyi denedik. İlk diye heyecan vardı en pahalısından alındı herşey. O gitti BİM ’im bezini kullandı 😂😂😂 Diğerleri hep pişik yaptı. Deneme yanılmayla öğrendik
Havin49_ kocak2126 ilk oğluma molfix kullandım şuanda kullanıyorum ikizlerime de slepy kullanıyorum nırmal kilo bazında doğan bebeğe 1 numarası çok gitmez benim premetüer doğdukları için oluyor ama alırsanız 2 den başlayın derim