yesilgozluyum offf kızlar çağla istiyorum çok canım çekiyor bulamıyorum hiç bir yerde alan varsa nerden aldığını söylesin aciiil ağzım sulanıyor aşeriyorum yardımmmm 🥲💔
orhismommmmmm yesilgozluyum https://mutluresim.com/images/2026/03/11/XEYqgB.png. Bacım trendyolda satıyolar gayet guvenılır bak derim
merve588 yesilgozluyum bende aş ermisdim çağla erik bulamadık turşusunu aldirdim o bile yetti bana valla turşu olarak çıtır çıtırdi al dene istersen
kurkmantosuzmadonna yesilgozluyum valla canım garip gelecek ama hastanelerin önünde mutlaka oluyor. 😂 Seyyar satıcılar satıyor.
merve588 yesilgozluyum dene derim çünkü benim rüyama kadar giriyordu o denli as eriyodum sağolsun eşim turşu olarak alip gelmisdi bayada yedim hatta esim cok almis 1 ay kadar tükettim 😂tavsiyede ederim
kurkmantosuzmadonna yesilgozluyum valla pazartesi hastaneye gittim. Çilek, Çağla falan vardı hep seyyar satıcılar satıyordu.
egeemomms yesilgozluyum nerde oturuyosun canım Ankara’da bildiğim bi yer var ama orda var mıdır bilmiyorum
aysgltrhn yesilgozluyum trendyolda var canım benimde canım erikle Çağla istedi turşusunu falan aldım bugün geldi güzeldi yine tatmin ediyor
akgull yesilgozluyum canım Denizli’de yaşıyorum burada daha bu hafta pazarlarda vardı istersen kargolayabilirm sana
balminnak yesilgozluyum dordatça instagram hesabı 250 gram 270 lira hatta badem çağlası ama cok taze yardımcı olduysam ne mutlu 😊🌸
miniginannesi__ yesilgozluyum Ankarada bi manav varmış galiba özellikle hamileler için her şeyi satıyorlarmış bir araştır canım