Anneadayiozlem Kızlar müslin isimli hastane çıkışı takımları yaptırıp memnun kalan varmı sayfa ve fiyat bilgisi ve alışverişinizin içeriğini paylaşırmısınız eminimki burda çok merak eden vardır hem uygun fiyat hem güvenilir sayfa arayışındayım da
yarennn1 Anneadayiozlem fiyonkperisi Instagram da ben orda yaptırıyorum araştırdım fiyatları kıyas yaptığımda en uygun sayfa burası tatlı bir bayan dilerseniz bir bakın🌸 tulum ve şapka 700 tl
minnosss58 Anneadayiozlem benim kaynanam Eminönü havuzlu handa yaptirdi elifbebe havuzlu han instgramdan bakarsanız çıkar. Puset örtüsü, battaniye, yastık, tulum, bere set olarak ama nasıl kaliteli kumaşı yanlış değilsem 3bine mi ne yaptırdı fiyatı farklı da olabilir emin değilim fikir olur belki model vs bakarsınız
2aley2 Anneadayiozlem Ben Buradan aldım. Çok memnunum beğendim. Battaniye tulum şapka içi dolgulu yastık puset örtüsü eldiven hediye kargo dahil toplam 2.840 tl ödedim. Normalde birçok sayfa iki renkli yapmıyor burada yaptırdım. Kesinlikle tavsiye ederim
flowerbuket Aras baskı evi var instagramda isme özel olarak pamuklu hastane çıkışlarına istediğiniz baskı yapılıyor, tulum, zıbın , şapka , eldivenler ve mama önlüğü mevcut setlerinde
flowerbuket Anneadayiozlem 5 parçalı hastane çıkış seti 500₺ evet ben çok memnun kaldım baskılarında herhangi bir sorun yaşamadım ayrıca başka ürünler de aldım özel yazılı
Gecekusu42 Müslin yaptırmadım ama trendyolyan çok beğenerek aldım hesabımdan en son paylaştım resmi bakarsanız uyguna geldiğini düşünüyorum
Gecekusu42 Anneadayiozlem Trendyol “karsu tasarım” hesabına bak canım benim aldığım 12 parça 2100 TL indirimdeyken aldım özellikle tulumu yastığı ve puset örtüsü için aldım ve çok memnun kaldım
Gecekusu42 Salı günleri güncelleniyor sitenin fiyatları şuan bile uygun fiyatı düşünürseniz uzun bı süredir 2950 TL idi bilgi olaun belki yardmcı olmuş olurum☺️🌸