Deletedmom_8793 dgngr bende atmıştım kızıma çok benzer bir görsel hazırladı ama bakalım doğum yapınca oğluma benzeyecek mi
erkekannesi1_ dgngr bu resimler her uygulamada aynı ya da bu bebeğe çok benzeyen bebeği gösteriyor ya 😃 bende yapmıştım şahsen benimkiyle uzaktan yakından alakası yok 😂😂
Saimenur dgngr çok tatlı değil miii?🫠🫠detaylı ultrasonda almayı atmayı ben de hayal etmiştim ama bizim doktorumuz vermedı.Yüzünü kapatıyor doktorunda da renklı ultrason var bi daha ki geldıgınde hem büyümüş olur ondan alırsın dedı😌
dgngr Saimenur evet alırı tatlıı. Bizimki de 19 haftalıkken göstermedi 22 haftalığız hala göstermiyodu. Elini yüzüyle kapattı. Doktor ultrasonla baktığı şeyi göbeğime tık tık yaptı uyandırmak için. Çok ısrar ettik. Azıcık gösterdi sadece. Uyuyomuş hanımefendi😍
Saimenur dgngr evet bana da bı kaç defa öyle dürttü ama bizimki tık demedı.Sadece yarık dudak var mı yok mu bu kaç sanıyelık onu gorebıldı.Hatta doktor gülerek koca elini cekmıyor dedı😃 neyse dedım sağlıklı olsun da bebelerımız öyle oluversin 🫠