beautiful_ Gencbirannis kesinlikle sadece bildiğim kadarıyla söylüyorum eğer durumunuz kötüyse oturarak veya ima ile kılabilirsiniz yatalak bir hasta zaten ima ile namaz kılar ben şuan ki durum için dedim karnınız çok zorluyorsa direk sırtınızı biryere yaslayarak göz ile ima edip namaz kılabilirsiniz
aslmoms Gücü kuvveti olan ayakta kılar, gücü kuvveti kalmayan çok kilo almış bir gebede gereken şekilde. Rabbim herkesin içini bilendir. Niyetini bilendir. Niyeti güzel olanı Rabbim çevirmez. Niyet edip huzura çıkılmış. Allah herkesin namazını kabul etsin inşallah.
annesioo mervesdoruk canım bırakmak olur mu her şekilde olanak tanımış Cenab-ı Hak. Benim üçüncü gebeliğim bu. İkisinde hiç oturarak kılmadım son güne kadar eğilip kalkabildim ama bu sefer öyle olmadı çok zorladı ben 6 aydan beri oturarak kılıyorum. Yani ayaktayım normalde ama secde kısımlarında yere oturmak yerine koltuğa yada sandalyeye oturuyorum hafif secdeye doğru yönelim yapıyorum. Sonra kıyam için sürelere geldiğimde yine kalkıyorum
Kubra0606 mervesdoruk kaçıncı aydan sonraydı hatırlamıyorum ama oturarak kıldım eğildikçe kötü oluyodum
gizemli00 mervesdoruk valla benim namaz kılarken başım dönüyor kalk otur kötülestigimde oturarak kılıyorum 21 haftalık dan selam
elifffffffffffguuuuu mervesdoruk merhabalar bende çok zorlanıyordum sandalyede kılıyorum çünkü secdeye gidemiyorum
biriciginannesi Her üç hamileliğimde de belirli bir aydan sonra oturarak kılıyorum canm digerdinde 7,8 aylıkken başladım bu son hamileliğimde 4,5 aylıkken mecbur başladım dinde Zorluk yoktur kolaylık vardır ondan oturarak kılmakta sorun yok
bsya mervesdoruk hocalara çok takılmam böyle konularda benim annem diz rahatsızlığından dolayı yıllardır oturarak kılıyor bende ondan gördüğüm şekilde yapıyorum seccadeyi serip üzerinde kılıyorum oturarak ayaklarımı uzatarak değil