BurcuMusti3107 Anneler merhaba pazartesi günü doğum yaptım ve bugün mastit oldum ama aynı zamanda kanallar tıkalı büyük ihtimalle çünkü tüm delikten süt gelmiyor sizin önerebileceğiniz Birşey var mıdır çok acı çekiyorum
bbaskal BurcuMusti3107 sıcak kompres masaj ılık duş bunlar biraz rahatlatır ama doktora görünmende fayda var antibiyotik yazabilir belki mastit ciddi bir sorun çünkü özellikle ateşin vs olursa mutlaka doktora git
dilekmom6 BurcuMusti3107 lahana yaprağı öneriyorlar. Kaynatıp göğse koyuyorlarmış. Bir de duşta göğsüne masaj yap. Sıkıntıda azalma olmazsa tabi doktora görün. Bir de bu sorunu yaşamamak için bebeği emzirdikten sonra sağım yapın. Bebekler sütü tamamen çekemiyor göğüste kalıyor fazla süt onu sağın
erkekannesi1_ BurcuMusti3107 nasıl anladınız mastit olduğunuzu ? benim özellikle sol göğüsüm cok ağrıyor bebeğim emse de emmese de emzirince rahatlıyorum ama süt biraz geliyor sonra gelmiyor öbür memeye geçiyorum 5 dk sonra o memeyi sıkınca geliyor bebeğim biraz emince tekrar bitiyor ikisinde de böyle ve hep böyle oluyor
user99 BurcuMusti3107 duştayken tarakla göğüslerini tara bu dede tarakları gibi olanlar varya ağzı geniş biraz canını acıtır ama en etkili yöntem o arkadaşımın emzirme danışmanı önermişti
lotusflowers Ben kürtaj olduğumda mastit olmuştum. Bir kaç gün boyunca lahana yaprağı haşlayıp koydum sonra duşta ılık suyun altında masaj yaptım direk bi sızlama oldu sütün geldiğini hissettim duştan çıkıp pompayla sağım yapmıştım
aysgl330633 BurcuMusti3107 lahana yaprağını çok öneriyorlar haşlayıp koy diyorlar ve ılık bi duş al sıcak kompres uygula ve her emzirme sonrası sağ ki süt de yenilensin damarlar da tıkanmasın
htcbyrmblc Kızlar bebekler bazen tam bosaltmiyolar göğüs bu yüzden emmiyosa bile sağım yaparak göğsünüzü bosaltmaniz gerek hiç mastit olmadım bu sayede sıcak su kompres masaj sağım mükemmel faydalı 🌸
nyra BurcuMusti3107 en güzeli sıcak bir duş. Banyoda memeye sıcak suyu tutun ve o sırada şişlik olan yerlere daire çizerek masaj yapın çıkınca hemen bebeği emzirin. Ben o şekilde rahatlamıştım ilk çocuğumda çok yaşadım bunu. İyi emen bir bebekse anında geçiyor emmezse sağım yapın.