essraa33 Selamlar arkadaşlar, başlığa çok açık bir şekilde yazdım kusura bakmayın. Katı bir şekilde istifra ettiğim için çok zorlanıyorum. Boğuluyorum gibi oluyor, bundan nasıl kurtulabilirim?
tahamommy essraa33 nasıl katı ki yaa çiğnemeden falan mı yutuyorsunuz? Bana normal gelmedi hamgi bölüm bakıyosa bi randevu alın bence
Han23 essraa33 hamileligimde ben de öyle kusuyordum çoğu zaman. mide hazmetmiyor öğütmüyor ondan oluyor zor bişey evet 4 ay öyle çekmiştim sonra geçiyor🙏
MadameTussauds essraa33 Cok gecmis olsun kac haftaliksin ? Bende cok cektim bulanti kusmadan ve bazen senin tarif ettigin sekilde kusuyordum o kadar zor cikiyordu ki öküz gibi bögürüyordum cikarabilmek icin yemek borusunun yarisinda kaliyor gibi oluyordu iyice bagirtiyordu beni feci biseydi ya.. büyük ihtimal mide ögütmedigi icin mide cok yavas calisiyor bu dönemde malesef. Genelde kati sekilde ni besleniyorsun patates ekmek pilav gibi ?
Ziyangillerrr_ essraa33 Maalesef bende sizin gibiydim özellikle posalı yiyecekler yediğimde örneğin elma havuç gibi yiyecekler mahvoluyordum sonra kendimiz zorlaya zorlaya günde 4-5 bardak su içmeye başlamıştım çok şükür rahatlamıştım
essraa33 tahamommy çiğniyorum tabii ki ama yeteri kadar su içemiyorum ondan mı bilmiyorum, çıkarırken suyla rahat gelmiyor. Boğazımda kalıyor çoğu zaman. Zorlanıyorum
essraa33 tahamommy Su içtikçe midem bulanıyor diye fazla içemiyorum belki o yüzden de böyle bilmiyorum ki
tahamommy essraa33 çok geçmiş olsun, limon sıkıp yada tarçın karanfil koyarak içmeyi deneyin, hamilelikte sıvı alımı da çok önemli
Han23 essraa33 evet benim her meyve yememden sonra bazen cips yedikten sonra yemekten sonra katı çıkarıyordum resmen. mide bulantısı icin bir ilaç vermişti doktor onu içiyordum ve naneli sakız biraz bulantılarıma iyi gelmişti tavsiye ederim ♥️
essraa33 MadameTussauds Aslında bulantı hapına başlayalı 4-5 gün oldu iyiydim ama bugün hap etki etmedi sanki yine çıkarttım. 9 hafta oluyorum yarın. Aslında çorba vs de içiyorum. Su içemesem de soda falan içiyorum. Günde 2-3 bardak anca içebiliyorumdur sadece su olarak.
MadameTussauds essraa33 bulanti haplari ilk gpnler iyi geliyor sonra vücut alisiyor ya eskisi kadar etki etmemeye basliyor, yolun cok basindaymissin Allah yardimcin olsun bacim cok zor gercekten bunu yasayan bilir.
badhomian canım gebeliğimin ilk başında yaşadım bu durumu hatta öğütülmediğini düşündüm doktorumla konuştum üşütünce böyle okuyor dedi üşütme dedi kendini sıcak sı torbasıyla dolandım sıcak tuttum kendimi geçti normale dönmüştüm
shsen essraa33 bende de oluyordum çok comelimce rahatsız ediyordu ben afedersiniz namazda rükû şekli oluyor ya o şekilde alaturka lavaboya egiliyordum yoksa karnıma kramp giriyordu
essraa33 Yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı. Su içmeye özen göstereyim bari. Herkese çok teşekkür ederim. Allah hepimize kolaylık versin inşallah. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🫶🏼💕🍀