biriciginannesi Doktor baktı suyun yine azalmış dedi ezcaneden bir test aldın bakalım dedi eşim eczaneye gitti test almaya
gvnrzz biriciginannesi insallah akıntıdır. Benim de böyle ayaktayken su gelir gibi oluyo ama afedersiniz ortasında akıntıı etrafı ıslaklık. Aylardır böyle yani her gün olur. Doktora sormayı unutuyorum ama suyu olsa azalırdı heralde bilemedim. Bakalım size ne diyecekler
biriciginannesi Benim ıslaklık var hep ama akıntı gibi değil ultrasona da bakınca su azalması var dedi test yapacaz işte birazdan eşimi bekliyorum
biriciginannesi Kızlar doktor baktı test negatif çıktı ama bebeğin suyu yine azalmış dedi haftaya yine gidecem suyu neden azaldığını anlamdı birdaha gel bakalım dedi
hilal0100 ebru2853 ebru2853 erken dogum olacaksn diyorlar suankritigim cocugun gelisimi 3 hafta geriye atti su geldigi icin
ebru2853 hilal0100 su gelmesi sürekli mi oluyodu peki benim geçmiş haftalrda bi kaç kere olmuştu doktor kontrolünde suyu iyi demişti bugun avuç içi kadar oldu ama doktora gitsem mi bilemedim eşimde amniyon testi aradı eczanelerde bulamadı
hilal0100 ebru2853 her eczanede olmuyor hangi ildesnz acaba hergun geliyor cok az bir sekilde sizinti seklinde