Simayo asell_53 ben 35. Haftamda oldum. 36’dan sonra işe yaramıyor anladığım kadarıyla. Eğer 37 ve sonrasıysanız, bebek doğduktan sonra yapmakta fayda var. Ben 5300 ödeyerek aldım eczaneden. 20 bin çok afaki bir fiyat. Eczanelere sorun lütfen
nursenasu27 Simayo bebeklere yapılan aşının fiyatı bu kadar yüksek mi acaba doktor sordu bi eczaneye hatta
Simayo nursenasu27 evt bebekler için o fiyat olabilir ama hamileyseniz mümkün değil bu fiyat. 2 eczane de bana 5300 fiyat verdi çünkü
Simayo asell_53 yo yo bebeğe yapılırsa 20. Siz 5000 civarına temin edebilirsiniz. Doktorunuzla da konuşun sanırım 30. Haftalardan sonra yaptırılıyor. 32-36 olması lazım hatta.
ssdml lnd o zaman gebeliğin son haftalarina dogru yaptırmak mantikli gibi. Doktoruma da danışarak yaptırırım teşekkürler
Arven12 bebeğe yapılan antikor 2 doz oluyor toplam fiyatı 18 küsür anne icin eczaneden alınıp yaptırılıyor 5 küsür
atesismom ssdml bebek için rsv aşı fiyatı 20 bin küsür şuan da ve genelde prematüre ve sorunlu bebeklere yapıyorlarmış
Sweetie_Little_Jean ssdml bize de doktor prematurelere falan öneriyoruz normal çocuğa gereksiz dedi ama ne bileyim hasta olsa perişan oluruz yani gerek var mı diyorum sigorta %80inini ödüyorsa yaptırıcam